lördag 25 juni 2016

Long time, no blog!Jag får lite dåligt samvete när jag ser i bloggstatistiken att bloggen fortfarande får återkommande besök trots att undertecknad inte uppdaterat sedan augusti förra året! Skäms på mig!

Man kan ju undra varför det blivit på detta viset?

Jag vet inte när förfallet började men jag tror det var i början av året då jag var sjuk en längre tid, följt av riktigt dålig motivation. Ju längre tiden gick ju mindre motiverad blev jag att "komma tillbaka". Jag kände hur kondisen försämrades för varje vecka som gick och det blev lättare och lättare att helt enkelt skippa allt vad löpning hette.
Just motivationen har varit riktigt dålig. Jag har verkligen inte känt för att ge mig ut i spåret.

Nu verkar det så sakta börja kännas ok igen och jag har haft några hyfsade veckor med något pass här och där. Känslan och glädjen har inte riktigt återvänt men jag är glad att jag ändå börjat så smått igen.


Håller tummarna för att det håller denna gången. (ska försöka sporra mig till att uppdatera lite oftare också!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar