lördag 13 juni 2015

Malmömilen 2015

Idag var det dags för Malmömilen igen.
Det är nog det loppet jag ställt upp i alla de gånger det gått (fem hittills).(uppdatering: fick nog en mini-stroke eller liknande, har endast ställt upp i fyra när jag kollar mina tidigare resultat...)

Mötte upp ett par bekanta löpare vid start. Daniel och Jimmy har jag sprungit med tidigare och vi slog följe till starten.
Starten gick 15:00, för eliten vill säga. Resten av pöbeln släpptes på startgrupp efter startgrupp med två minuters mellanrum. Strax efter tio över började vi röra på oss.Det var riktigt hett idag så det blev fokus på att inte köra för hårt i början.
Loppet var som vanligt väldigt trevligt. Många akter/orkestrar underhöll längs vägen och höll igång stämningen.Det enda lite trista var att när jag äntligen kom till första vätskekontrollen nere förbi Västra hamnen var muggar och vatten slut. Lite trist men det var bara att tuffa vidare.

Det blev ingen supertid men jag tog mig i mål på 01:15:24.
Höjdpunkten var när sonen, precis innan mål gjorde mig sällskap. Vi höll hand och korsade mållinjen tillsammans!

Detta året blev det lite mer låg profil, dvs Lunasandals och funktionskläder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar