onsdag 24 juli 2013

Lite tyst...

...Har det varit här i bloggen. Men ingen fara, jag springer fortfarande!
Det har dock blivit en hel del med sandaler och inte så mycket helt barfota. Att springa i sandaler har varit riktigt skönt och kul så det renodlade barfotalöpandet har fått stryka på foten så att säga ;)

Däremot har det varit sisådär med motivationen. Runkeeper har strulat en hel del och det har varit ganska tungt att ta sig runt de senaste rundorna.
För att inte tappa i kondition och för att få upp flåset ännu mer cyklar jag till jobb någon dag i veckan (22km enkel resa).

På loppfronten är det ganska svalt. Jag har haft funderingar på att springa Malmö Halvmarathon om lite mer än två veckor men är inte säker på om jag är i form. Årets Kåsebergalopp går samma dag, vilket är lite synd. Det har dock ett häftigt arrangemang där hugade löpare kan springa båda loppen samma dag (Kåseberga på förmiddagen, bussfärd till Malmö och halvmaran på eftermiddagen).Detta hade varit en tuff utmaning men det blir svårt att koordinera med familjen i år.

Sedan är det Trelleborgsloppet några veckor senare där jag tänkte försöka ta mig runt!

Nu får ni ger er ut och springa lite för det ska jag göra. (precis gjort när detta publiceras)
Trevlig sommar!
Skägget och späckringen på grönbete!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar