fredag 17 maj 2013

Break a leg

#projektbarfota

Om ni undrar varför det är tyst i bloggen och på nätet så är det för att jag är på sjukhuset med min son. Ni som följer mig på Google Plus (https://plus.google.com/115466411381409018922 vet ju kanske redan att min son bröt lårbenet för ca. tio dagar sedan. Ett sådant brott kräver att man ligger i ett sk.  "sträck"_ med benen i vädret tills det läkt.

Eftersom det inte finns någon barnavdelning i Malmö längre fick vi åka till Lund och bor nu här i åtminstone till nästkommande helg om allt går som det ska.

Trots detta har jag lyckats komma ut och röra lite på mig för att lufta huvudet. Det är rejält jobbigt att vistas på sjukhus med en liten som vill allt annat än att ligga upphängd i en sjukhussäng.
Vi har dessutom en nyföding på snart tre veckor som hänger med min fru hit varje dag när hon hälsar på. Lite svårt att lämna bort när hon ammas ;)

Just nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt så vi får komma hem. Inte för att här är dåligt på något sätt, barnsjukhuset här är verkligen jättefint med lekterapiverksamhet och otroligt trevlig och hjälpsam personal.

Inte så mycket löpning i detta inlägg men jag var tvungen att skriva av mig lite.Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

9 kommentarer:

 1. Hoppas allt går fint och att ni kommer hem tidigare.

  SvaraRadera
 2. Hoppas det läker fint och du är snart tillbaka i spåret igen.

  SvaraRadera
 3. Fy så tråkigt för honom. De kan inte vara lätt och ligga still när man är i springåldern. Hälsa honom att han är en tapper liten "krigare"

  SvaraRadera
 4. Usch en sån jobbig situation. Hoppas det läker extra fort!

  SvaraRadera
 5. Känner med er. Hoppas allt går bra.

  SvaraRadera
 6. Usch vad krångligt. Hoppas allt går som det ska så ni får komma hem snart.

  SvaraRadera
 7. Usch! Hoppas allt går snabbt och blir bra nu.

  SvaraRadera
 8. Oj vad trist ge honom en extra kram.

  SvaraRadera