fredag 24 augusti 2012

Vila och läsning

#projektbarfota   #vegan   #böcker  

Nu veckan efter Kåsebergaloppet har jag sett till att vila. Framförallt vänsterfoten har klagat lite och varit lite öm i hålfoten och hälen. Imorgon väntar Trelleborgsloppet. I år blir det tio istället för fem kilometer. Wish me luck!

Istället har jag läst en del. Härom dagen blev jag klar med Scott Jureks Eat and Run - My Unlikely Journey to Ultramarathon Greatness som jag uppskattade. Den var lite trögstartad med lite bakgrund och uppväxt men inspirerande och underhållande. Jag fixade in Kindle på min lilla surfplatta och läste digitalt till och från jobb. Smidigt till tusen eftersom den synkar var man är och håller reda på bokmärken och noteringar.

Jag hann läsa slut den ganska fort så jag gick vidare och har nu påbörjat Rich Rolls Finding Ultra . För er som inte känner till Rich så var han en man som precis fyllt fyrtio och knappt orkade gå upp för trapporna hemma då han fick för sig att ändra sitt liv. Jag har inte kommit så långt men karln hann på kort tid träna upp sig så pass att han kunde ställa upp i Ultraman (ironman extra allt typ) Hittills har det varit mycket bakgrund och uppväxt liksom i Jureks bok. Hoppas det blir lite mer äventyr snart ;)

...Båda författarna är veganer förresten. Om någon nu skulle ha något emot det. Scott Jureks bok varvas med många smaskiga recept!

Trevlig helg!

Google+: View post on Google+



Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar