lördag 4 augusti 2012

Första och sista långpasset innan halvmaran

#projektbarfota
...samt lite test av utrustning.
+Magnus Österhult drog med mig på en lite längre tur nu veckan innan #malmöhalvmarathon . Turen slutade på strax över 15km och det var med nöd och näppe jag tog mig runt. Tror det var en kombination av förklningsefterdyningar och dåligt med energipåfyllning som låg bakom. Fotsulorna ömmade och jag fick dessutom lite knäkänningar efter att ha dragit på mig sandalerna under ett par kilometer.

Rundan gick lite i halvmarans spår och på vägen träffade vi faktiskt på gubben som målade blåa linjer längs bansträckningen ;)

Det blev även ett test av en vätskerygga av märket #camelbak   som jag köpte i Amerikat för motsvarande ca 370;- (typ allt i utrustningsväg var billigare där inne)
Den rymmer två liter och har behändiga stroppar bak på där man t.ex. kan fästa ett par sandaler ;)

Provade även ett nytt drivmedel; fruktpuré för bebisar! Gott och fullt med bra och lättsmält innehåll. Gott är det också ;) Känns som ett alternativ till sliskig gel, eller åtminstone något att varva med. 85kcal innehöll den vilket jag tror är i samma bollpark som en vanlig gel? Något större förpackning dock men smidig "påse" att ha med sig.

Nu väntar en sista semestervecka innan loppet vilket kommer innebära något kortare pass samt fokusera på bra mat och vila.

Google+: View post on Google+Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.