söndag 15 april 2012

Träningen flyter på...

...Helt ok faktiskt. Fast när jag inser att det är mindre än två veckor kvar till Sydkustloppet känns det ändå lite sisådär. Jag har ju kunnat träna ganska regelbundet och så men när jag tänker på att det är 21km som ska avverkas känns det lite nervigt.

Jag gick i tankar om att mecka ihop ett eget "batman-bälte" med plats för ett par sandaler baktill och två vätskeflaskor men är nu lite osäker på om det är den vägen jag ska gå. Det lilla jag provat har känts aningen "skumpigt". Sandalerna har jag testat att sno fast med både spännband och resårband men det guppar lite väl mycket ändå. Det kan lätt bli irriterande när man är ute en längre sväng.

Det lutar åt att jag kör med min hederliga 12 liters trotjänare. Den är förhållandevis liten och har ändå plats till både sandaler, vätska och vad man kan tänkas behöva ha med.

Blir inga bilder i detta inlägg då min mobil börjar bete sig lite skumt. Förutom att blixten lagt av klyddar filsystemet på minneskortet. Jag har dock beställt en ny lur som jag hoppas hinner komma hem i veckan (en Samsung Galaxy S2).

Jag har även beställt ett par kompressionsstrumpor  "utan-fot" från CEP till ett bra pris från Sebastians shop  Runnersgear tillsammans med ett par gels som jag tänker använda under kommande lopp. Kompressionsstrumporna hoppas jag hinna prova innan för att se om det är så bra som många säger. Det kan ju vara ett wild-card att köra med nya grejjer under ett lopp. Dock tror jag inte att jag hört talas om någon som haft negativ effekt av kompressionskläder?

 

[caption id="attachment_2322" align="aligncenter" width="235" caption="Kompressionsstrumpor utan fot"][/caption]

Vit är inte den roligaste färgen kanske men eftersom priset var så bra fick det gå. Förövrigt kör ju coola Patrick " Bourbon Feet" Sweeney med vad-kompression och han är ju minimalist vad gäller skodon i alla fall :-)

[caption id="attachment_2323" align="aligncenter" width="216" caption="Patrick Sweeney"][/caption]

 

 

Dags att sova!