söndag 4 mars 2012

På det igen

Nu får väl de väl vara nog med de här sjukdomarna. Först ut influensa som totalt däckade hela familjen. När den väl klingat av och man kände sig stark nog för en löprunda totalkraschar magen och >24h kaoz med toalättbesök varannan timme kickar in. Igår kände jag mig under omständigheterna helt ok och såg till att äta och framförallt dricka ordentligt.
Dagens tur blev således en damage control för att se om allt stod rätt till. Hoho, visst gjorde det det. Strax under 4km med en snitthastighet på 6:10min/km får jag säga var helt över förväntan. Den upplevda ansträngningen kändes inte i närheten av den hastigheten.

På sätt och vis är dessa relativt korta perioderna av sjukdom bättre än veckovis av förkylningsbesvär. Det kändes precis som kroppen stängdes av och nu efteråt switchade på med full kapacitet direkt. Hoppas nu att jag lyckas hålla igång till årets första lopp.
Jag har sedan länge förträngt hur jobbigt jag tyckte det var att ta mig 21km så det blir nog ett kärt återseende. Framförallt det dryga gruset ;)

Dagens runda avverkades i ännu ett par sandaler - Invisible Shoes Connect. Kommer en utförligare recension någon gång.
Det var fint väder och det kändes som sagt riktigt bra.

Hoppas ni har haft en trevlig vecka och inte åkt på någon sjukdom!

[caption id="attachment_2266" align="aligncenter" width="363" caption="Martin i sandaler"][/caption]