fredag 7 oktober 2011

Fem dagar på rad

Ja, så många dagar har jag nu sprungit i rad. Långt ifrån några stordåd, det har blivit regelrätta kärringrundor i 1-2.5km per gång.
Det är ganska bekvämt att ta en tur från tågstationen och hem. Fram och tillbaka ska man ju liksom.. Det börjar bli kallare men det funkar fortfarande fint att springa barfota. Regnet är lite tråkigt bara.

Det som dock är lite intressant är att jag tidigare inte klarat av att springa mer än typ två dagar på rad utan att något i kroppen börjar säga ifrån, vare sig det är korta rundor eller ej. Man börjar väl bli van.

Imorgon är det CPH Barefoot Run och jag missar det även denna gång på grund av familjepusslet. Kanske deltar jag på distans och springer en egen runda om jag kommer loss :wink:

På kostfronten har det funkat fint hittills. Jag är inte så extremt petig så lite mejeriprodukter har slunkit med i form av ingredienser i diverse maträtter men jag tycker ändå jag håller det i övrigt (lågfett hög kolhydrat). Orken har infunnit sig och återhämtningen verkar funka bra den också. Vi kör på och ser vad som händer.
Har inte heller haft någon kött-craving än så länge.

Nu är klockan 21:00, resten av familjen sover. Lillkillen har även råkat ut för öronkatarr i båda öronen så det har varit lite tufft om nätterna här hemma... Dags att sova!

Vad ska du hitta på i helgen?

 

//Martin