måndag 17 oktober 2011

Ett par snabba kilometer

Det blev ingen transportlöpning idag eftersom jag var tvungen att få hem en hög med kläder som blivit liggandes på jobb.
Det fick bli en runda efter kvällsmaten istället. Av någon anledning blev jag riktigt sugen på att springa i mina huaraches idag och så blev det. Jag lyckades snöra dom riktigt bra för en gångs skull och de satt perfekt hela rundan!

Mer eller mindre exakt 5km avverkades på 31:47 vilket är drygt tio sekunder från personbästa.
Vädret var perfekt och det gick rätt lätt att springa.[caption id="attachment_2001" align="aligncenter" width="359" caption="Glöm inte reflexvästen i mörkret!"]Reflexväst[/caption]

 

Nya kosten fortsätter att funka bra. Jag känner mig pigg och stark och det finns bra med "tryck" i benen.
Det blev lite av en pasta-dag idag, spaghetti med bönröra och ketchup till lunch och makaroner och tomatsås till kvällsmat. Innan och där emellan en del frukt, kaffe och vatten. Lite enformigt idag men gott!

Sist men inte minst vill jag passa på att gratulera John och Josefine som debuterade som marathonlöpare nu i helgen!
Extra kul var att John avverkade de 4,2 milen i FiveFingers, respekt!