onsdag 28 september 2011

Framtida planer, nära och lite längre bort.

För tillfället har jag inga specifika mål uppsatta. Nästa riktiga lopp blir nog Yddingeloppet i slutet av Oktober.
cph barefoot runFick ett mail från Claus om CPH Barefoot Run som går av stapeln 8 Oktober. Inte säker på om jag kan dock men det hade varit kul eftersom jag missat samtliga danska barefoot runs hittills..

 

 

När det gäller planer lite längre fram funderar jag på att anmäla mig till Lidingöloppet nästa år. 30km kan bli kul då jag fyller 30år nästa år! Egentligen hade jag velat kunna avverkar ett marathon eller ultra till nästa år men det hänger på hur träningen går i vinter.

 

Jag har hört att både Lidingö och Yddingeloppet är ganska kuperat. Någon som sprungit Yddinge och kan ge lite info om underlaget? :)

//Martin