tisdag 21 december 2010

Snart jul - vila och onlinesocialiserande

Bara ett par dagar till julafton.
Det har fallit en hel del snö här i Skåne och jag har tur som slipper åka tåg nu tack vare lillen. Det är inte helt fel med ett gäng pappadagar nu alltså :)

Benet känns aningens bättre nu när det får vila men jag är rejält taggad att ge mig ut!
Sömnen får stryk nu när bajsblöjorna ropar i natten så träningsvilan blir ganska självklar.

Det är lite frustrerande att kondisen kommer försämras men jag kör armisar, kettlebells, crunches och andra övningar under tiden. Gym och simhall lockar inte heller.. Konditionen får det jobbas på efter nyår ;)

I övrigt går jag uteslutande i mina aquasocks/badskor utomhus. Fötterna är ganska vana vid kyla nu så jag kör utan strumpor dessutom. Efter CPH 6hrs run härförleden märkte jag att jag fick rejält ont i vänster häl/hälsena när jag går i mina vivos, evos och även VFF. Av någon anledning räcker det med ett väldigt lätt tryck för att det ska börja ömma. Barfota eller badskor avhjälper problemet direkt...hmmm..

När man ändå bara sitter hemma passade jag  att skaffa en Facebook-page som ni gärna får  "gilla". Tänker syndikera ut allt både där och på twitter för att få maximal spridning så att ni där ute har fritt fram att välja socialt-medium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar