onsdag 10 november 2010

POSE-videon

Drog mig lite för att lägga upp den men what the hell, här kommer den!Sjukt pinsamt,  men lärorikt att få lite koll på hur man ser ut när man är ude o ränner.. Tror  dock att det mjuka underlaget i idrottshallen bidrar till aningens sämre form.

Det man kan se är att jag lutar aningen bakåt och knappt lyfter benen i första rundan. De andra rundorna ser väl helt ok ut men det krävs nog lite mer träning ;)

4 kommentarer:

 1. Ja, det gick bättre när du tog av kepsen;) Det är ju alltid lite pinsamt att se och höra sig själv, men lärorikt.

  SvaraRadera
 2. Indeed. Vilka uppoffringar man gör ;)

  Absolut kepan, blir utan den eller med kondommössan jag fick i Danmark framöver!

  SvaraRadera
 3. Kul med video! :) Förstår att det är jobbigt att se sig själv, det tycker jag själv :P

  Tack för kommentarerna på dessismat förresten :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag slutat att rulla runt på golvet och fått tillbaka andan...he. Nämen alltså jag älskar när folk vågar lite, jag tycker själv det är skämmigt med bilder på mig själv, och just därför väljer att ta bilder och lägga ut på bloggen. Man kan bara dö en gång.

  Man lär sig jäkligt mycket av sånt här, att se sig själv, att se hur andra gör, att fundera över sin egen utveckling, filma/ta bilder osv. POSE är skitkul att titta på, är jag nere så behöver jag kolla på en POSE video så börjar jag skratta. Inte för att POSE är fel, utan för att det ser så komiskt ut.

  SvaraRadera