lördag 9 oktober 2010

Fullkomligt tappat lusten...

...att mäta , klocka, jämföra och föra statistik.
Härom dagen tog jag en , ja en runda runt i kvarteret. Ingen gps, pulsmätare eller annan utrustning.  Det var bara jag och vägen. Trots att jag försökt att inte bry mig om hur snabbt/långsamt fram det går så gör jag det lik forbannat.
Inte heller hjälper det att läsa alla löparbloggar. Alla är så jäkla snabba och springer så himla långt hela tiden. Flera pass i veckan osv.
Nä, nu skiter jag i det och lägger ner all registrering av träning tills vidare.
Fram till nu har jag först fört in och plottat mina rundor manuellt till största delen pga min kassa iPhone. Efter det har jag fått mata in samma värden på funbeat (registrering av vilka skor/utrustning som använts )  . Sjukt jobbigt.
Nu har jag i och för sig skaffat mig en ny lur (htc desire med Android) som är sjukt mycket bättre än min gamla iPhone men jag pallar inte.
nu blir det än mer minimalistiskt och mer känsla för feeling.


Över and out.