måndag 13 september 2010

Sponsrad!

Jag trodde knappt mina ögon när jag läste mailet.
Anders och Roger på Fotkultur ville stödja mitt projekt med ett par Vivo Barefoot Evo!!!

Jag tackar och bockar och är sjukt nöjd! Har haft dom ett par dagar och inte hunnit springa mer än två korta rundor i dom men de verkar lovande!

Valet föll på de gröna som i övrigt går bra ihop med mina tights :)

En lite längre recension med fler bilder kommer framöver.För övrigt är det sista veckan innan Skanörsmilen. Är lagom nervös ska ni veta!
Ska försöka att vila så mycket som möjligt, äta ordentligt och se till att vara i så bra form som möjligt. Hellre undertränad än övertränad som någon lär ha sagt.

Jag är i valet eller kvalet om jag ska välja barfota eller skor. Barfota hägrar men eftersom hela banan är 100% asfalt av okänd kvalisort kan det bli ett knivigt val. Asfalt kan vara helt hemskt men också alldeles, alldeles uuunderbart. ;)

Ett gott råd är ju att aldrig "prova något nytt" vid tävling. Eftersom jag loggat fler kilometer barfota än i skor bör således valet att springa barfota va mest logiskt. O andra sidan har jag ju aldrig sprungit längre än 6km barfota..

Jag vet ju vilka dojjor som kommer följa med i ryggan som backup om sulorna skulle ge upp ;)

Stort tack till Anders och Roger, you guys rock!!! :D