fredag 20 augusti 2010

Jobbar upp kilometrarna

Denna veckan har jag förutom lite armhävningar försökt gå så mycket som möjligt.

Mitt förra jobb innebar ca. 60min promenad (tur&retur) vilket jag under en period flitigt höll på med mån-fre. På den tiden utövade jag inte någon annan träningsform. Detta blev ca. ~2mil/vecka.

Märker att jag tappat lite då jag känner mig trött/stel i benen och fötterna. Att gå i VFF är skönt men jag klarar inte riktigt den mängden jag vill - fopporna to the rescue.
Kan ju nämna att jag i veckan provade ett par Vivo Barefoot Aqua som troligtvis blir inhandlade när lönen dyker upp. Dessa kan förhoppningsvis ersätta fopporna när det gäller promenader.

Jag har loggat mina promenader denna veckan och löpning inräknat har jag idag (fredag) kommit upp i strax över 28km.

Imorgon tänkte jag försöka mig på ett långpass med varvad löpning/gång under ca. 2h för att se hur det känns. Hittills har jag sprungit mig trött, från dörr till dörr och intervaller har jag aldrig provat. Däremot har jag känt efter typ en halv timme/timme att där nog allt hade funnits lite energi över.

Detta ska utforskas imorgon. ...Med brasklappen att foten inte börjar stelna. Min vänstra ankel har varit lite stel sedan löpturen i tisdags..

Kanske hoppar frukosten och tar något under turen för att prova matintag och löpning.

Foppor, VFF och huaraches kommer medtagas och varvas om så behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar