torsdag 8 juli 2010

Semester!!

Idag börjar min semester. Skönt.

Ska det springas under ledigheten? Jajjemen!!! Dock inte idag. Sulorna är ömma och gamla blåsor måste läka klart (har inte orkat vänta tills de är helt läkta än och det är "skarvar" mellan ny hud och gammal som gör lite ont vid längre pass..). Däremot blev det en långpromenad på ca. 2,5h runt i stan. Cirka 11km blev det. Jag hade gärna gått i VFF men eftersom jag svettas något kopiöst nu i värmen hade fötterna totalt ätits upp och förblåsats av dom.

Det blev istället foppatofflorna. Det kan ju ses lite som ett nederlag att spankulera runt i dessa tjocka toffelpjuck men de är förvånande "jämna" mellan häl och tå. Först letade jag efter mina gamla sandaler med nylonspänne men de kändes som typ högklackat i gämförelse med fopporna.

Jag har börjat läsa lite i boken "Lore of Running" om flera gamla löpare som varvade löpträningen med långa promenader. Värt ett försök! Ska testa att schemalägga minst ett promenadpass per vecka och se om uthålligheten förbättras något.

Först blev det en shoppingtur i stan där jag bl.a. införskaffade plåster till fötterna, se bild :(

Det blev även ett par löparshorts från adidas från samma linje som linnena jag köpte härförleden.

[caption id="attachment_383" align="aligncenter" width="300" caption="Sår efter foppatofflorna"][/caption]

2 kommentarer:

  1. Hej! Såg på funbeat att du köpt dina KSO från discountvibramfivefingers? De verkar ju helt otroligt billiga. Hur fungerade beställningen? Tog det lång tid att få dem? Råkade du ut för någon tullavgift m.m.? Man blir ju lite velig att beställa från nätet så det vore intressant att veta! Ha de gött och lycka till med löpningen!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Mina KSO är faktiskt köpta här hemma och är äkta. De jag köpte från Kina var classic modellen. Det var smidigt att köpa och det tog någon vecka eller två. Ingen tull eller extra avgifter, men sånt kan ju vara lite från gång till gång....

    SvaraRadera